5 Tips about طب سنتی You Can Use Today

نعناع علاوه بر خاصیت آرامش بخش بودن خاصیت پاک کنندگی و سم زدایی هم دارد، به همین علت از التهاب معده جلوگیری می‌کند و به فرآیند هضم کمک می‌کند.

در حالی که هیچ شواهدی از مطالعات علمی وجود ندارد که نوشیدن دمنوش نعناع فلفلی همان اثر را دارد، ترکیبات موجود در نعناع فلفلی باعث بهبود بوی بد دهان می شود.

خواص: طبیعت این چای گرم بوده؛ در درمان سرماخوردگی، تشنج، نقرس، دردهای سیاتیکی، غلظت خون، روماتیسم، بی خوابی های شبانه، میگرن، اضطراب، تپش قلب، سردرد، آسم، فشارخون و اسهال موثر است؛

تحقیقات علمی در حوزه خواص گیاهان دارویی نشان داده است که برخی ترکیبات موجود در نعناع می‌توانند خواص ضدسرطانی داشته باشند.مواد موجود در نعناع مانند فنول‌ها، کاروتنوئیدها، فلانوئیدها و آنتی‌اکسیدان‌ها ممکن است خواص ضدسرطانی داشته باشند و به عنوان مکمل در پیشگیری و درمان برخی از انواع سرطان مورد مطالعه قرار گیرند.

نعناع خواص بسیار زیادی دارد و شما می‌توانید با استفاده آن به‌صورت دمنوش تمامی خواص آن را به بدن خود هدایت کنید، و چه چیزی خوشمزه تر از دمنوش نعناع و نبات؟ در ادامه با سایت آرسس شف همراه باشید تا با فواید دمنوش نعناع، عوارض آن و محدودیت‌های استفاده آن بیشتر آشنا شوید.

همچنین افراد مبتلا به بیماری‌ها یا شرایط خاص حتما باید قبل از مصرف، مضرات دمنوش نعناع را بررسی کنند.

دمنوش نعناع فلفلی و ترکیبات طبیعی موجود در برگ نعناع فلفلی ممکن است از چندین جهت برای سلامتی شما مفید باشد.

زنجبیل که از قدیم مورد مصرف مردم ایران، هند و چین بوده است، امروزه در تمام دنیا به عنوان گیاهی دوست داشتنی مصرف می شود. زنجبیل تازه و شربت زنجبیل یا چای زنجبیل در بدن گرما تولید کرده و بدین وسیله مواد سمی و زاید بدن را به صورت عرق از بدن خارج می سازد. این گیاه برای خانم هایی که عادت ماهیانه آنها عقب می افتد، نیز تجویز شده است. به نظر می رسد که استفاده از چای زنجبیل هضم را آسان کرده و اثرات سودمندی در رفع تهوع خواهد داشت، همچنین به عنوان درمانی سنتی برای سرماخوردگی، گلودرد و آنفلوآنزا به کار می رود. تهیه چای زنجبیل بسیار ساده است، اما آشنایی با اصول آن مهم می باشد، چرا که برخی افراد بدون آگاهی از چگونگی تهیه آن، پودر زنجبیل را در چای آماده می ریزند و به دلیل این که ذرات زنجبیل غیرقابل حل در آب است، نه تنها ظاهر بدی به نوشیدنی می دهد، بلکه طعم آن را نیز نامطبوع می کند.

از دمنوش نعناع و عسل می‌توان به‌عنوان معجونی بی‌نظیر و پرخاصیت یاد کرد. ترکیب نعناع و عسل سبب تقویت معده و پاک‌سازی روده می‌شود.

برای عضویت در خبرنامه ایمیلی آرسس شف روی آنتی‌اکسیدان لینک زیر کلیک کنید و در صفحه جدید ایمیل خود را وارد کرده و دکمه عضویت را بزنید.

حتما بخوانید: پایین آوردن تب کودکان با بهترین درمان خانگی

هشدار برای زنان باردار مضر است. طرز تهیه چند عدد چوب دارچین + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم آرام جوش آورده سپس شعله غیر مستقیم دو الی سه ساعت دم بکشد تا به رنگ آلبالویی دراید.

طرز تهیه یک قاشق غذاخوری زیرفون + یک قاشق مرباخوری بادرنجبویه + دو لیوان آب جوش با شعله مستقیم و ملایم حدود یک ساعت بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

- طبع آن گرم است. - دم کرده این گیاه یک تونیک و مقوی برای تقویت روح، بدن و افزایش طول عمر است. - جهت معالجه يبوست شب ها از دم کرده این گیاه بنوشید. - جهت درمان وبا از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - مریم گلی برای انواع تب ها مفید می باشد. - جهت اختلالات کبدی از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - برای بیماری صرع و فلج از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - مریم گلی آرام کننده اعصاب و تقویت کننده عضلات است. - جهت درمان دل درد و نفخ کمی مریم گلی را کف مال کرده، در دهان ریخته آهسته بمکید تا درد برطرف شود. - خانم های نازا از دم کرده این گیاه استفاده کنند. - مریم گلی پایین آورنده فشار خون است. - جهت پوست های چرب از بخور مریم گلی استفاده شود. - شست و شو با جوشانده مریم گلی جهت خارش پوست مفید است. - برای درمان سوختگی از ضماد جوشانده مریم گلی استفاده می شود. - برای درمان برفک دهان ۱۰ گرم مریم گلی را در ۱۰۰ میلی لیتر آب سرد ریخته حرارت می دهیم تا به جوش آید و ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس آن را ۱۰ دقیقه دم کرده در دهان مزمزه می کنیم. - جهت برطرف کردن اسهال ۱۰ گرم مریم گلی را در ۱۰۰ میلی لیتر آب جوش ریخته ۱۰ دقیقه دم کرده صاف نموده، بعد از هر غذا یک فنجان بنوشید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *